Selecteer een pagina

DIENSTEN & PRIJZEN

Bridal Glam

80 min

Op jouw grote dag zijn alle ogen op jou gericht. Met de Bridal Glam zorg ik ervoor dat je een stralende make-up look hebt, die je nooit zult vergeten. Een perfecte Glam, voor een perfecte dag.

Vanaf €149,99

Special Occasion Glam

45 min

Bij een speciale gelegenheid hoort natuurlijk ook een speciale make-up look. We bespreken samen al jouw wensen, wat de gelegenheid ook is. Op deze dag zorg ik ervoor dat jij je het allermooist voelt.

Vanaf €65,00

Henna Glam

60 min

Ga je verloven en geef je een hennafeest? Deze mooie dag verdient een onvergetelijke make-up look. Met de Henna Glam creëer ik een look waarmee jij de show steelt.

Vanaf €89,00

Natural Glam

45 min

Een natuurlijk uitziende make-up look gaat nooit vervelen. Je hoeft niet altijd helemaal uit te pakken. Met de Natural Glam zorg je ervoor dat je er stralend en verzorgd uitziet. Zonder teveel make-up te gebruiken komt je eigen natuurlijke beauty naar voren. 

Vanaf €49,99

Dark Skin Glam

60 min

Als make-up artist ben ik gespecialiseerd in de donkere huid, waardoor ik alle make-up glams ook op een donkere huid kan toepassen. Heb jij je oog op een bepaalde make-up look laten vallen? Alle genoemde prijzen gelden uiteraard ook voor de donkere huid.

Shoots

30-45 min

Heb jij een shoot gepland en zoek jij iemand die de make-up kan verzorgen? Met deze look ben je klaar om professioneel gefotografeerd of gefilmd te worden. In overleg kan ik meerdere make-up looks verzorgen.

Vanaf €85,00

Make-up Advies 

Weet jij (heel) weinig over make-up en wil jij graag weten welke producten jij het best kunt gebruiken en/of waar je deze kunt kopen? Of heb je thuis al veel make-up liggen en weet je niet hoe je deze moet gebruiken? Kies dan vrijblijvend voor een advies op maat en ik help je online of telefonisch verder met je make-up vragen. 

 €10,00

Lip Collageen Therapie

20-30 min

Lip collageen therapie is een exclusieve behandeling die voor hydratatie en verjonging van de lippen zorgt. Naast het verwijderen van de beschadigde huid vermindert het expressielijnen (rimpels) en geeft het je lippen meer volume en een roze kleur. De prijs van één behandeling is €39,99, voor drie behandelingen betaal je €99,99.

100% halal, veganistisch, parabeenvrij en dierproefvrij.

Vanaf €39,99

Blow Dry

Laat je haar professioneel föhnen en ervaar een echte good hairday. Een blow dry kan ook in combinatie met een andere dienst geboekt worden. Je hebt al een mooi geföhnd kapsel vanaf €25,00 bij kort haar. Met middellang haar ben je klaar voor €35,00 en met lang haar voor €45,00. 

Vanaf €25,00

PMU Full Lips

SPMU Full Lips

Heb jij lippen met weinig kleur? Dan is de SPMU Full Lips de perfecte oplossing. Met deze behandeling laat je je lippen volledig inkleuren en zorg je voor volle, stralende lippen. Samen met de PMU specialist kies je de juiste kleur, zodat je na de behandeling altijd een prachtige kleur op je lippen hebt. Om het beste resultaat te boeken bestaat de behandeling uit twee sessies met een tussenperiode van vier tot zes weken.

Tijdelijk van €279,99 voor €179,99

Alle make-up looks zijn inclusief wimpers. De aangeboden diensten en looks hebben een eigen behandeltijd en prijs. Heb je andere wensen? Neem dan vooral contact op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Geen titel

Rated 5 out of 5
30 december 2022

Nermin is heel rustig, lief en professioneel. Heel lieve meid ma Sha’Allah ❤️ Voelde me meteen comfortabel bij haar!

Soraya

Geen titel

Rated 5 out of 5
18 december 2022

Nermin is erg professioneel en neemt de tijd voor je. Ik ben heel tevreden.

Kim

Geen titel

Rated 5 out of 5
18 december 2022

Nermin is een hele lieve gezellige meid en houdt heel veel rekening met je tijdens de soms iets pijnlijke behandeling.

Ik ben erg blij met mijn mooie gekleurde lippen en krijg veel complimenten.

Ik raad iedereen dit aan!!

Liefs Anita

Anita

Geen titel

Rated 5 out of 5
1 december 2022

Lieve en goede make-up artist. Make-up was heel goed gebleven. Zeker een aanrader!!

Jandrélika

Geen titel

Rated 5 out of 5
30 november 2022

Heb zoveel complimentjes gekregen.. Je hebt echt goude handjes ma sa Allah. Erg vriendelijk en luisterd naar onze wensen. Alles was meer dan mijn verwachtingen ECHT een aanrader! lieve meid mijn pure hart. ❤️

Halime