Selecteer een pagina

ABOUT ME

Mijn passie voor make-up begon al op jonge leeftijd. Op mijn vijftiende maakte ik de eerste bruid op en sindsdien doe ik mijn werk met veel plezier. Inmiddels heb ik verschillende certificaten behaald en ben ik gespecialiseerd in make-up glams, blow dry en lip collageen therapie. 

Ik vind het leuk om te reizen. Voor mijn werk ben ik veel onderweg en leer ik nieuwe mensen kennen. Het is mijn passie om een vrouw te laten stralen, daarom regel ik alles tot in de puntjes en ga ik pas weg als jij helemaal tevreden bent.

Waarom Nermin Madroni?

  • Gecertificeerd
  • Helpt als extra service bij overige styling
  • Komt op een locatie naar keuze
  • Eerlijk advies
  • Gaat pas weg als de klant tevreden is
MAKE-UP GLAMS

Als gecertificeerde make-up artist ben ik gespecialiseerd in het creëren van verschillende make-up looks. Daarnaast kan kan ik je helpen met make-up advies op maat.

BLOW DRY

Laat je haar professioneel föhnen en ervaar een echte good hairday. Een blow dry kan ook in combinatie met een andere dienst geboekt worden.

LIP COLLAGEEN THERAPIE

Lip collageen therapie is een exclusieve behandeling die voor hydratatie en verjonging van de lippen zorgt. Het is 100% halal, veganistisch, parabeenvrij en dierproefvrij.

Follow on Social Media

Blijf op de hoogte van mijn werk door mij op social media te volgen. Ik deel de nieuwste looks, maar ook behind the scenes beelden en before and afters.